ICT en Techniek

Houd de drankjes koel met een goede barkoelkast

vrijdag, 11-10-2019  

In de horeca draait het allemaal om je reputatie. En die reputatie valt of staat bij het minste of geringste. Zo heb je bijvoorbeeld te maken met gekoelde drankjes die je koel houdt in een barkoelkast van veld.nl. Zodra men dan een koud biertje bestelt uit de fles of een wijntje dat koud staat, dan serveer je deze danken vanuit de koelkast. Als deze koelkast goed functioneert, dan zijn de dranken ook allemaal op de juiste temperatuur. Zodra je de dranken dan serveert, dan zal men tevreden zijn. Men zal in ieder geval niets te klagen hebben over de koudheid van een biertje of een wijntje. Men kan altijd nog klagen over vele andere zaken. Dus het is zeker niet zo dat je niet alsnog de fout in kunt gaan door fouten van de bediening, traagheid en andere zaken die in de horeca geregeld voorkomen. Maar als de barkoelkast niet goed functioneert, dan heb je de poppen al snel aan het dansen. Vooral als het hoogzomer is. Stel je voor dat het goed warm is en de barkoelkast kan die hitte niet verwerken. De drankjes blijven dan in de koelkast gewoon op kamertemperatuur. Dat terwijl men tijdens warme of hete dagen nu juist zo naar een koud drankje verlangt. Als je dan omwille van een slechte barkoelkast met een lauw biertje aan komt zetten, dan maak je uiteraard geen vrienden. De klanten zullen in het vervolg wel wegblijven en dat allemaal omdat je geen goede barkoelkast hebt. Het is dan ook zeker geen goed idee om hier op de bezuinigen. Alles moet gewoon koud zijn, want anders loop je klanten mis. Verder kun je aan de achterzijde van de bar ook een barkoelkast plaatsen met glazen deuren. Dat is handig, want dan kun je je waren meteen ook laten zien. Maar ook voor deze barkoelkasten geldt natuurlijk dat ze van goede kwaliteit dienen te zijn. Dus als je op zoek bent naar een goede koelkast voor de bar, dan ben je bij Veld aan het juiste adres. Hier kun je namelijk terecht voor verschillende koelkasten voor de bar en je kunt kiezen voor koelkasten met of zonder glazen deuren. Je hebt dus voldoende opties om je bar te voorzien van de juiste koelkasten. Daarnaast is het ook zo dat je altijd een koelkast kunt uitzoeken van uitstekende kwaliteit. Dus ook al gaat er een hittegolf over het land met temperaturen ver boven de 30 graden Celsius, dan nog blijven de drankjes lekker koud.

Bestel de barkoelkast via veld.nl

Mocht je een koelkast voor de bar willen bestellen, dan kan dat via de website van veld.nl. Verder kun je op de site ook terecht voor: 

  • Koelcellen en vriescellen
  • IJsmachines
  • Koeltoonbanken

Voor het complete overzicht, kun je uiteraard een kijkje nemen op de website van veld.nl. 

Heb je vragen? Stel ze dan via de chat

Het is uiteraard van belang dat alles op maat word geleverd en dat de geleverde artikelen ook echt bij jouw bar passen. Daarom kun je van te voren via de chat altijd even overleggen of vragen stellen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.