Bedrijven en Bedrijfsleven

Hoe kan je gemakkelijk een uitvaartverzekering vergelijken?

zondag, 30-6-2019  

Mijn vader is op een jonge leeftijd overleden en hij was hier destijds niet voor verzekerd. Mijn moeder moest hierdoor veel geld betalen voor de begrafenis en dat komt op zo een moment natuurlijk niet goed uit. Ik ben zelf nu nog gezond, maar je weet nooit wat er gebeuren gaat en ik wil mijn gezin niet met hetzelfde probleem opzadelen. Daarom wilde ik op een gemakkelijke manier een uitvaartverzekering vergelijken en kon dit doen via de website ikvergelijkonline.nl. Ik kon hier veel informatie lezen over de verschillende verzekeringen en gemakkelijk een goede verzekering kiezen. Toen mijn vader overleed was ik net volwassen en zat nog op school, net als mijn zusjes. Mijn vader was al een tijdje ziek, maar zijn overlijden kan toch als een verrassing voor iedereen. Mijn ouders moesten veel geld betalen aan medicijnen en hadden niet nagedacht aan het afsluiten van een uitvaartverzekering. Op een gegeven moment ging de gezondheid van mijn vader snel achteruit en overleed hij. Dit kwam hard aan in het gezin en opeens moest mijn moeder erg veel dingen regelen, terwijl haar gedachten daar niet bij waren. Ik probeerde te helpen waar ik kon, maar ik was nog erg jong en wist niet hoe veel dingen werkten. De begrafenis was erg duur en er was geen geld apart gezet. Ik wil mijn gezin niet met dit probleem opzadelen, daarom leek het mij verstandig om een uitvaartverzekering te vergelijken. Ik ben op dit moment erg gezond en probeer op een gezonde manier te leven, maar je weet nooit wat er gebeuren gaat. Ik heb samen met mijn vrouw twee kinderen en wil niet dat zij opeens een groot bedrag moet betalen. Ik besloot om een uitvaartverzekering te vergelijken en die af te sluiten voor mijn vrouw en mij.

Gemakkelijk een uitvaartverzekering vergelijken via ikvergelijkonline.nl

Ik had eigenlijk weinig verstand van uitvaartverzekeringen en besloot om eerst wat meer informatie te zoeken. Ik vond verschillende websites waarop ik lezen wat er allemaal bij komt kijken en wat de verschillen zijn. Een van de websites die ik vond was ikvergelijkonline.nl ik zag dat ik hier ook gemakkelijk een uitvaartverzekering vergelijken kon. Je kan hier in een opslag zien welke verzekeringen het meeste gekozen worden. Het is ook mogelijk om een uitvaartverzekering te vergelijken op beoordeling, prijzen en voorwaarden. Ik liet de website aan mijn vrouw zien, zodat wij samen konden kijken wat wij het belangrijkste vonden.

Een verzekering afgesloten voor ons beide

Nadat wij klaar waren met de uitvaartverzekering te vergelijken, besloten wij om er direct eentje af te sluiten. Dit konden wij gemakkelijk doen via deze website. Wij betalen nu allebei per maand een klein bedrag, maar zijn nu wel verzekerd wanneer iemand overlijdt. Wij hopen natuurlijk dat wij allebei nog lang zullen leven, maar als er ons iets overkomt, dan hoeven wij ons geen zorgen te maken. Voor een uitvaartverzekering vergelijken raad ik ikvergelijkonline aan.

  • Je kan hier veel informatie lezen over uitvaartverzekeringen 
  • In een opslag zie je de meest populaire verzekeringen
  • Je kan vergelijken op meerdere criteria
  • Via de website kan je ook een verzekering afsluiten
  • Mijn vrouw en ik hebben nu allebei een
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.