Mens en gezondheid

Heeft u last van lage rugpijn?

woensdag, 6-5-2020  

Ik werk al ongeveer vijf jaar op een kantoor en in principe bevalt mij dit werk heel goed, ware het niet dat ik veel te weinig beweeg. Het is namelijk zo dat wanneer ik na een lange dag werken thuis kom, ik altijd last heb van mijn rug. Ik ben daarom gaan kijken of ik een betere stoel kon regelen op kantoor en ik heb toen gemerkt dat er heel veel mogelijkheden waren. Ik heb toen ook besloten dat ik graag iets van therapie wilde hebben om mijn rug ook een beetje te versterken. Ik had namelijk niet het idee dat ik er met alleen een betere stoel zou komen en daarom heb ik bekeken wat de mogelijkheden waren om iets aan mijn lage rugpijn te doen. Ik heb besloten dat ik even goed wilde kijken waar ik mij aan mijn lage rugpijn wilde laten helpen en ik heb toen gezien dat ik het beste even op het internet kon gaan kijken naar de mogelijkheden die er waren om iets aan mijn lage rugpijn te laten doen. Toen ik ging kijken waar de meeste mensen zich hadden laten behandelen toen zij last hadden van lage rugpijn, heb ik gemerkt dat de site RobinBhaggan.nl heel populair was. Deze site heb ik daarom meteen even goed doorgenomen en ik kan u zeggen dat ik inderdaad ook moest toegeven dat wanneer je lage rugpijn je heel veel interessante mogelijkheden krijgt aangeboden op deze site. Ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheden om mijn lage rugpijn hier te laten behandelen en ik ben blij dat ik dat gedaan heb. Ik heb even contact met deze mensen opgenomen om te horen of zij nog plaats hadden voor een nieuwe client en ik kreeg te horen dat ik van harte welkom was om een keer langs te komen. Dat was prettig om te horen en ik ben daarom ook blij dat ik contact heb gezocht met deze mensen. Mocht u ook graag iets aan uw lage rugpijn willen laten doen, dan kan ik u deze praktijk aanraden want deze mensen hebben mij heel goede oefeningen weten te geven waarmee ik aan mijn lage rugpijn kon werken. 

Ik heb geen last meer van mijn lage rugpijn

Ik had verwacht dat ik een hele lange weg te gaan had om van mijn lage rugpijn af te komen. Niets bleek echter minder waar te zijn. Ik heb gemerkt dat wanneer je je door RobinBhaggan.nl laat behandelen, je heel snel van je lage rugpijn af kunt zijn. Dat komt omdat hij je oefeningen zal geven om heel gericht aan je klachten te gaan werken. Dat is ideaal want op die manier zorg je dat je je rug snel versterkt. 

Ik ben weer klachtenvrij 

Ik ben blij dat ik mij hier heb laten behandelen omdat ik nu helemaal geen rugklachten meer heb. Kortom:

  • Ik liet mij hier succesvol behandelen 
  • Ik heb heel goede oefeningen meegekregen naar huis 
  • Ik kreeg mijn gehele behandeling door de verzekering vergoed

Meer weten? Kijk dan ook nog even op de site.              

https://www.rugpijnherstel.nl/                    

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.