Bedrijven en Bedrijfsleven

Flexibele kantoorruimte Amsterdam – wil je als ondernemer groeien?

zondag, 16-12-2018  

Flexibele kantoorruimte Amsterdam – wil je als ondernemer groeien?Veel kleinere zelfstandige ondernemers werken tegenwoordig vanuit huis. Dat lijkt veel voordelen te hebben, maar het werken vanuit huis is voor de echte ondernemers alleen maar een belemmering. Veel afleiding, vaak niet de professionele apparatuur die nodig is en weinig tot geen contact met klanten of andere professionals. Daarnaast is het lastig om potentiële klanten te ontvangen wanneer je ergens op een zolderkamertje aan het werk bent. Maar persoonlijk contact is juist de manier om een netwerk aan te leggen met betrouwbare klanten die ook vaak beter betalen dan mensen die anoniem via het internet werk aanbieden. Hoewel er veel voordelen verbonden zijn aan een eigen kantoorruimte in Amsterdam, is het voor veel ondernemers gewoon onbetaalbaar. Zeker wanneer je direct een contract moet tekenen voor een half jaar en een flink bedrag neer mag leggen als zekerheid. Gelukkig hoeft dat niet wanneer je kiest voor een flexibele kantoorruimte in Amsterdam. Flexibel werken (ook wel co-working genoemd) is dé manier om een kantoorruimte in Amsterdam te gebruiken en jouw onderneming te laten groeien tot het formaat waar je altijd al van gedroomd hebt. En dat binnen een veel kortere periode dan je denkt.

Waarom een kantoorruimte in Amsterdam op flexibele basis?

Als kleinere ondernemer heb je nog geen behoefte aan een compleet kantoorpand. Je hebt er ook het geld niet voor en dat is logisch. Daarom is een flexibele kantoorruimte in Amsterdam huren zo aantrekkelijk:

  • Betalen naar gebruik;
  • In contact kunnen komen met andere professionals;
  • Klanten kunnen ontvangen op locatie;
  • Minder afleiding en meer prestaties.

Het eerste dat verandert wanneer je kiest voor een kantoorruimte in Amsterdam gebruiken, is dat je jezelf als een echte ondernemer gaat zien. Je zit niet meer thuis te werken. Nee, je hebt een kantoor en je gaat elke morgen naar je werk toe, waar jij de baas bent. De professionele opzet zorgt ervoor dat het leuker en makkelijker wordt om te werken, en het zorgt er tevens voor dat de lat automatisch wat hoger komt te liggen. Het vinden van kantoorruimte in Amsterdam is echter niet zo makkelijk, zeker niet wanneer je flexibel wilt kunnen huren. Het is een goed idee om eens bij Tauro te kijken: tauro.nl. Zij staan bekend om flexibel kunnen huren tegen goede voorwaarden en dat allemaal in de hoofdstad van Nederland. Zo weet je zeker dat andere ondernemers je wel serieus moeten nemen in de toekomst!

Hoe ideaal is dat flexibel werken eigenlijk echt?

De afgelopen jaren zijn de mogelijkheden rond flexibel werken en co-working bijzonder sterk toegenomen. Er zijn werelden opengegaan waarbinnen ondernemers samenwerkingen aan konden gaan op fysieke locaties en elkaar wisten te motiveren tot op grote hoogte. Het was een nieuwe wereld waarin veel mensen onderuitgegaan zijn. Daarom is het goed om je nuchtere verstand erbij te houden wanneer je flexibel gaat werken. Bepaal bijvoorbeeld eerst eens hoeveel inkomen je per maand nodig hebt en pas je uren zo mogelijk hierop aan zodat je niet te weinig gaat werken. Daarnaast is het goed om de vaste lasten zo laag mogelijk te houden. Een flexibele kantoorruimte in Amsterdam huren past prima binnen dat voornemen. Een laatste punt dat vaak vergeten wordt, is dat het vooral belangrijk is om aan je onderneming zelf te werken. Een locatie in Amsterdam om mensen te ontvangen is leuk – extra kunnen werken zonder afleidingen is ook prachtig – maar wanneer je geen aandacht besteed aan hoe er gewerkt wordt en met wie je samenwerkingen aangaat en waarom, dan maak je een bedrijf met een zwakke rug en dat gaat nooit lang goed.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.