Bedrijven en Bedrijfsleven

Een wasmachine monteur in Den Haag nodig

maandag, 26-11-2018  

Vier jaar geleden hebben wij een nieuwe wasmachine gekocht. Onze vorige wasmachine ging regelmatig kapot, maar was erg goedkoop en van onbekend merk. Achteraf gezien waren we veel geld kwijt aan deze wasmachine, want we moesten regelmatig een wasmachine monteur in Den Haag bellen. Een wasmachine is een apparaat waar wij thuis niet zonder kunnen. We wassen meerdere keren per week en hebben altijd veel was te doen. We zijn thuis met zes personen en de kinderen sporten veel. Elke dag wordt de wasstapel groter en er komt nooit een eind aan. Door alle vieze sportkleding heeft een wasmachine het niet gemakkelijk bij ons thuis. Waarschijnlijk kon onze vorige wasmachine al die grote wassen niet aan en ging daarom regelmatig stuk. Na een tijdje leek het ons beter om een nieuwe wasmachine te kopen en we wilden graag eentje van een bekend merk. We hoopten dan een wasmachine van een bekend merk minder snel stuk zou gaan. We kochten een dure wasmachine met een grote laadcapaciteit, zodat we minder vaak hoeven te wassen. Tot vorige week hadden wij nooit problemen met de wasmachine, maar vorige week gaf de machine een foutmelding en deed het daarna niet meer. Mijn man wilde eerst kijken of hij het zelf kon oplossen, omdat hij dacht dat het geen groot probleem kon zijn. Helaas kwam hij er niet achter wat het probleem was. Ik wilde eerste de oude wasmachine monteur in Den Haag bellen, maar mijn man had liever dat we een nieuwe monteur zochten. Met de oude machine hadden we vaak problemen en we wisten niet of de vorige wasmachine monteur in Den Haag goed werk leverde.

Online een wasmachine monteur in Den Haag gevonden

Gelukkig is een wasmachine monteur in Den Haag gemakkelijk gevonden, want er zijn veel bedrijven die wasmachines repareren. Dat er veel keuze is, maakt het ook lastig om een goede monteur uit te kiezen. Het leek ons verstandig om een monteur te kiezen die vele jaren ervaring heeft en vaker met ons wasmachinemerk heeft gewerkt. We vonden een aantal websites, maar veel monteurs hadden maar een paar jaar ervaring. We vonden uiteindelijk ook de website scheltemawitgoedservice.nl. Op de website zagen we dat deze wasmachine monteur uit Den Haag meer dan vijftien jaar ervaring heeft. De monteur repareert ook vaak wasmachines van het merk dat wij thuis hebben en het leek ons verstandig om voor dit bedrijf te kiezen. We belden het nummer dat we op de website vonden en gelukkig kon er de volgende dag al iemand langskomen. Als wij een paar dagen niet wassen, dan wordt de stapel erg groot en duurt het lang voordat alles gewassen is. Ik vind het ook geen prettig idee om sportkleding meerdere dagen ongewassen te laten liggen, want dat gaat de kleding er stinken. Ik kon gelukkig was eerder thuiskomen van mijn werk, zodat ik de wasmachine monteur uit Den Haag kon opvangen.   

Een snelle en goedkope reparatie

Toen ik net thuis was gekomen, stond de wasmachine monteur uit Den Haag al voor de deur. Ik liet hem de wasmachine zien en gelukkig wist hij wat het probleem was. Hij had al veel van deze wasmachines gerepareerd en dit was een veelvoorkomend probleem. Binnen een half uurtje was het probleem opgelost en daardoor hoefden we niet veel te betalen. Wij vonden Scheltema Witgoedservice een goede wasmachine monteur uit Den Haag.

  • Dit bedrijf heeft meer dan vijftien jaar ervaring met het repareren van wasmachines
  • De volgende morgen konden ze al iemand langs sturen
  • De wasmachine was snel gerepareerd en de rekening was erg laag
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.