Bedrijven en Bedrijfsleven

Een vouwdoos voor iedere verzending of opslag van producten

woensdag, 26-12-2018  

Bij het verzenden van producten is het belangrijk om een goede doos te hebben. De Amerikaanse vouwdoos (fefco 0201) van Dozenlatenmaken is er in verschillende maten zodat u ieder gewenst product gemakkelijk en veilig kunt verzenden. Deze vouwdoos is eenvoudig online te bestellen en heeft een korte levertijd. Daardoor kunt u vrijwel gelijk beginnen met het verzenden van uw producten. Daarnaast kunt u ook nog de gewenste bedrukking aangeven. Zo weet uw klant of zakenrelatie in een oogopslag dat het pakket van u afkomstig is. De vouwdoos is de meest gebruikte en bekendste doos, waardoor het een goede reputatie heeft opgebouwd. Lees nu snel verder om te ontdekken wat de vouwdoos voor u kan betekenen en wat de voordelen zijn van deze vouwdoos.

De vouwdoos is eenvoudig te bedrukken met uw eigen logo of afbeelding

De Amerikaanse vouwdoos is de meest gebruikte doos. Het is een stevige kartonnen doos die al uw producten goed beschermt. De vouwdoos heeft een simpel en efficiënt ontwerp, waardoor hij gemakkelijk aan de bovenkant en onderkant dicht gevouwen kan worden. Daarnaast neemt deze vouwdoos weinig ruimte in beslag. Vooral webshops gebruiken deze dozen om hun producten mee te verzenden, maar ook staat menig vouwdoos in magazijnen om producten mee op te slaan. De doos is namelijk in verschillende maten leverbaar, waardoor er voor ieder wat wils bij zit. De doos heeft verschillende kenmerken:

  • Het is een standaard verzend- en opbergdoos
  • De doos is snel en eenvoudig in elkaar te zetten
  • Hij is bij ons leverbaar in bijna ieder formaat
  • U kunt er bij de bestelling voor kiezen om een doos met enkel of dubbel golfkarton te bestellen.
  • De sluiting van de doos is met tape
  • Hij is bij ons verkrijgbaar in bruin en wit

Daarnaast kunt u de doos bij ons ook laten bedrukken met bijvoorbeeld uw logo, bedrijfsnaam en/of slogan. Daarbij is uw logo niet gebonden aan een maximale hoogte. Wij plaatsen, in tegenstelling tot andere aanbieders, uw logo altijd zo groot mogelijk op het beschikbare vlak. Daardoor is de bedrukking altijd mooi in verhouding en weten uw klanten en zakenrelaties snel dat het pakket van u afkomt. Wilt u liever een fullcolour afbeelding van uw product? Dat is ook mogelijk. De doos voorzien van een barcode en waarschuwingstekens doen wij ook graag voor u.

De beste kwaliteit tegen de laagste prijs

Dozenlatenmaken.nl is uw specialist op het gebied van dozen. Ons grote assortiment aan dozen in verschillende maten en typen zorgt ervoor dat wij voor ieder bedrijf altijd de perfecte doos hebben om producten te verzenden of op te slaan. Wij kunnen alle dozen op maat leveren, zodat uw producten veilig aankomen bij uw klanten of zakenrelaties. Daarnaast passen onze dozen ook goed in een magazijn voor opslag. Wij leveren de dozen tegen schappelijke tarieven en met een korte levertijd. Onze dozen kunnen zo goedkoop verkocht worden, doordat wij werken met de nieuwste machines, grote voorraden en hardwerkende collega’s. Wij hebben al vele klanten in de zakelijke wereld blij gemaakt met onze service en hopen dat ook bij u te kunnen realiseren. Wilt u eerst meer informatie over onze werkzaamheden of heeft u vragen of behoefte aan advies bij uw bestelling? Neem dan contact op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.dozenlatenmaken.nl/. U kunt hier ook het contactformulier invullen. Onze medewerkers komen, zodra uw gegevens bij ons binnen zijn, zo spoedig mogelijk bij u terug om uw vragen te beantwoorden. Begin gelijk met het bestellen van uw dozen en zorg dat uw producten veilig bij uw klanten en zakenrelaties aankomen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.