Mens en gezondheid

Een vollere haardos dankzij een haartransplantatie in Turkije

woensdag, 3-4-2019  

Als man zijnde zit je niet te wachten op een kale kruin en dus ben je blij als je een mooie volle haardos hebt. Maar niet elke man heeft de genen voor een dergelijke bos haar. Dat is jammer, maar geen drama want via esteworld-haartransplantatie.nl kun je eenvoudig en comfortabel aan je haardos werken. Dat wil zeggen dat je haren kunt transplanteren op je hoofd, zodat je de opkomende kaalheid kunt tegengaan. Voor veel mannen is dat een uitkomst, want het leven ziet er gewoon heel anders uit als je kalend of kaal bent in vergelijking met een leven waarin je nog wel over een volle haardos beschikt. Het is daarom geen gek idee om te kiezen voor een haartransplantatie in Turkije. Nu vraag je je wellicht af waarom je naar Turkije zou gaan voor een haartransplantatie. De reden is eigenlijk heel simpel, want in Turkije vind je Esteworld en Esteworld is nu eenmaal een voorloper op het gebied van haartransplantaties. Nu is het zo dat je wel een eindje moet reizen, maar het is niet zo dat je naar een vervelend land moet. Als je dan toch kiest voor een haartransplantatie in Turkije, dan is het zeker geen slecht idee om daar meteen een lekkere zon-, zee- en strandvakantie vast te plakken. Je bent er immers toch. Overigens voelt de haartransplantatie in Turkije zelf ook als een kleine vakantie. We doelen dan niet op de procedure zelf alhoewel deze verre van oncomfortabel is. We bedoelen eerder het hele feest er omheen. Je wordt netjes van het vliegveld gehaald, je verblijft in een luxe hotel en het ontbreekt je tijdens de haartransplantatie in Turkije dan ook aan niets. Verder is het ook niet zo dat je na de behandeling constant weer terug moet vliegen naar Turkije voor de nazorg. Je kunt voor de follow-up en nazorg namelijk gewoon in Nederland terecht. Al met al is het dus een goed idee om te kiezen voor een haartransplantatie in Turkije. 

Esteworld als nummer 1 voor een haartransplantatie in Turkije

Als je uiteindelijk na wikken en wegen toch besluit om een haartransplantatie in Turkije te ondergaan, dan wil je wel dat het ook goed gaat. Daarom is het dus ook heel verstandig om gewoon voor de beste kliniek te kiezen. Een tripje naar Turkije is daarvoor noodzakelijk, want in Turkije vind je Esteworld en dit is verreweg de beste kliniek in Europa voor een haartransplantatie.  Je profiteert namelijk van vele voordelen bij Esteworld zoals: 

  • Direct contact met de kliniek
  • Nederlandse begeleiding in de kliniek
  • Garantie op resultaat
  • Gratis consult 
  • Nazorg in Nederland

Op de site van esteworld-haartransplantatie.nl vind je nog een aantal andere voordelen waar je van profiteert als je kiest voor Esteworld.

Kijk voor verdere informatie op esteworld-haartransplantatie.nl

Mocht je twijfelen of wil je graag eest zo veel mogelijk informatie, dan kun je terecht op de site van esteworld-haartransplantatie.nl. Hier kun je informatie vinden over de haartransplantatie in Turkije, de procedure, de kliniek en de specialisten. Daarna kun je voor verdere informatie uiteraard altijd contact opnemen met de kliniek. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.