Mens en gezondheid

Een e-sigaret kopen doe je natuurlijk online

maandag, 11-3-2019  

Als je wilt overstappen op de e-sigaret omdat je niet meer een traditionele tabakssigaret wilt roken, dan ga je er qua comfort meteen een heel stuk op vooruit. Als roker word je namelijk bijna overal geweerd. Daarnaast moet je flink diep in de buidel tasten als je sigaretten wilt kopen, want je betaalt een dikke 90% aan accijnzen. Dus de sigaretten kosten bijvoorbeeld een euro per pakje en daar betaal je dan nog eens 8 euro overheen aan accijnzen. Dat is een hoop geld natuurlijk want als roker ben je op jaarbasis vaak honderden euro’s kwijt. Als je dat geld niet aan sigaretten uitgeeft, dan kun je zomaar een luxe vakantie boeken. Een pakje per dag betekent al snel dat je per jaar meer dan 2000 euro kunt besparen. Dat zijn natuurlijk geen kleine bedragen. Los van het feit dat je nergens mag roken en je blauw betaalt aan sigaretten, is het ook nog eens slecht voor je gezondheid. Hoe meer je rookt, hoe groter de kans op longkanker en andere vervelende aandoeningen. Maar stoppen is helaas enorm lastig vanwege de nicotine. Veel mensen erkennen al de bovenstaande nadelen die hierboven zijn beschreven, willen daarom dus ook heel graag stoppen, maar kunnen het stoppen gewoonweg niet volhouden. Je kunt na je laatste sigaret, als je lichaam helemaal tot rust is gekomen, prima tegen jezelf zeggen dat het je laatste sigaret was. Maar een paar uur later begint je lichaam flink te hunkeren en als je dan geen sigaret opsteekt, dan beginnen de ontwenningsverschijnselen die niet na 1 dag voorbij zijn. Dus al houd je het een dag vol, de volgende dag is het nog weer moeilijker om de drang te weerstaan. Daarom is het beter om over te stappen op de e-sigaret. Deze is een stuk minder ongezond, wordt lang niet overal geweerd en is veel goedkoper. Daarnaast kun door een e-sigaret te kopen makkelijker stoppen met roken, omdat je de ontwenningsverschijnselen tempert. De e-liquid die gebruikt wordt voor de e-sigaret bevat namelijk nicotine. Deze hoeveelheid kun je in veel gevallen zelf bepalen en dat betekent ook dat je kunt afbouwen. Zo kun je je lichaam dus langzaam laten wennen aan minder en minder nicotine. Tevens zorg je ervoor dat je de psychologische factor ook tegemoet komt. Als je na het eten zin hebt in een sigaretje, dan kun je immers de e-sigaret ‘opsteken’. Een bijkomend voordeel die het comfort van de e-sigaret nog eens extra vergroot is het feit dat je de e-sigaret kunt kopen via het internet, want er zijn genoeg webwinkels waar je een e-sigaret kunt kopen. Zo kun je bijvoorbeeld heel voordelige een e-sigaret kopen via e-smokershop.

Voordelig een e-sigaret kopen doe je via e-smokershop.nl

Voor een beetje tabak moet je al snel naar een speciale winkel of je moet naar de supermarkt en dan bij de servicebalie om sigaretten vragen. Maar als je een e-sigaret wilt kopen inclusief alle bijbehorende accessoires en liquids, dan kun je dat gewoon doen vanuit je eigen woning via het internet. Dat is uiteraard erg prettig en het is ook goed om te weten dat een e-sigaret kopen via e-smokershop.nl helemaal niet duur is. Je bent sowieso een stuk goedkoper uit dan wanneer je gewone tabak zou kopen en dus houd je ook meer geld over voor een vakantie of iets dergelijks. Ga daarom snel naar e-smokershop.nl om je e-sigaret te kopen.

Kijk op de site voor meer informatie over s-sigaretten

Mocht je meer willen weten over de producten die je kunt bestellen, surf dan naar e-smokershop.nl. Je kunt er dus een e-sigaret kopen maar ook:

  • Batterijen
  • Coils
  • E-liquid
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.