Woning en tuin

Een balkondoek kopen voor ons balkon

maandag, 17-6-2019  

Ik woon samen met mijn vriendin in een groot appartementencomplex en tegenover dit gebouw staat een ander complex. Wij vinden het fijn om op ons balkon te zitten, want wij hebben geen tuin, maar voelden ons altijd zo bekeken. Veel mensen konden gemakkelijk ons balkon zien en zelfs in ons appartement kijken en dit vonden wij erg vervelend. Bij de website tuinartikelen.nu kocht wij de oplossing voor ons probleem, een balkondoek. Mijn vriendin en ik hebben begin dit jaar een appartement gekocht en wonen daar met veel plezier. De buurt waar wij wonen is erg leuk en wij zijn snel in het centrum van de stad. Wij wilden graag in deze buurt wonen en waren erg blij toen wij dit appartement hadden gevonden. Het appartement is lekker groot, modern, heeft een mooi balkon en door de grote ramen hebben wij veel licht in huis. Dat er veel lichtinval is en een groot balkon was een van de redenen dat wij voor dit appartement kozen, maar wij merkten al snel dat het ook nadelen met zich meebracht. Doordat er ook een complex aan de overkant zit, kunnen mensen gemakkelijk op ons balkon en naar binnen kijken. Wij kunnen dit ook bij de andere appartementen en vonden dit een beetje vreemd. Een van de buren had om deze reden een balkondoek gekocht, zodat een groot gedeelte afgeschermd wordt. Toen ik vorige maand met hem aan het praten was, vertelde ik hem over ons probleem en vroeg wat hij er van vond. Hij zei dat hij hetzelfde probleem had en daarom een doek had gekocht. Dit leek mijn vriendin en mij ook een goede oplossing en daarom gingen wij op zoek naar een balkondoek. 

Een balkondoek via tuinartikelen.nu

Onze buurman had een doek gekocht in een winkel in de buurt, maar wij wilden graag online zoeken. Wij vonden al vrij snel verschillende webshops die een balkondoek aanbieden en zagen dat de prijzen erg verschillen. Wij wilden graag een mooi doek kopen, dat gemakkelijk te bevestigen is. Wij zijn allebei niet zo handig en wilden graag een gemakkelijke oplossing voor het bevestigen. De website tuinartikelen viel ons direct op, hier verkopen ze verschillende doeken met uitlopende prijzen. Wij vonden al snel een doek dat wij allebei erg mooi vonden en op de website lazen wij dat het balkondoek gemakkelijk op te hangen zou zijn. Wij besloten om dit doek direct te kopen en onze bestelling zou de volgende dag al aankomen.

Meer privacy voor ons balkon en appartement  

Met kabelbinders was het doek snel en gemakkelijk op te hangen en het doek zag er erg stevig uit. Wij hebben nu veel meer privacy en merken dat het balkondoek ook de wind tegenhoudt. Het doek ophangen was een goedkope oplossing voor ons probleem en wij voelen ons nu veel minder bekeken. Voor het aanschaffen van een balkondoek raden wij tuinartikelen.nu aan.

  • Ze hebben verschillende doeken te koop
  • Het doek is gemakkelijk te bevestigen met kabelbinders
  • Het is een voordelige manier om meer privacy te hebben
  • Het doek is stevig en biedt ook bescherming tegen de wind
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.