Bedrijven en Bedrijfsleven

Door deze meubelspuiterij in Leiden maken wij duurzaam gebruik van onze meubelen

zaterdag, 1-12-2018  

Al een tijdje zaten wij thuis tegen een nieuw interieur aan te hikken. We hadden het gevoel dat we toch wel toe waren aan iets nieuws, maar de meubels die we hadden zijn nog van prima kwaliteit. Het is meer dat we een beetje uitgekeken waren op de kleuren en we hadden ook niet het budget om echt alles in één keer te vervangen. Toen kwam ik op het idee om de meubels te laten spuiten bij een meubelspuiterij in Leiden. Ik heb dit met mijn man overlegd en vertelde hem ook dat ik voor mijn werk al eerder de hulp van Zonderwijk Spuiterij had ingeschakeld om wat meubels voor de zaak te laten spuiten. Als meubelspuiterij in Leiden zitten ze lekker dichtbij en ze leveren absoluut vakwerk. Wij hebben er voor de zaak al meerdere keren met veel succes meubels laten spuiten. Ik heb toen contact opgenomen met deze meubelspuiterij via de website spuiterij-noordwijk.nl en met hen overlegd wat de mogelijkheden zijn. Met mijn man heb ik overlegd welke meubels we allemaal wilden spuiten. Het is grappig dat je dan uiteindelijk op meer meubels in je huis uitkomt, dan je in eerste instantie in gedachten had.

Verschillende soorten meubels laten spuiten bij de meubelspuiterij in Leiden

Ik had met de mensen van Zonderwijk Spuiterij al besproken om wat voor soort meubelen het ging en ze gaven daarbij aan dat ze enorm veel mogelijkheid hebben. Meubelen spuiten bij deze meubelspuiterij in Leiden is dus echt een uitkomst en omdat we in één keer een mooie offerte konden laten maken hebben we meer meubelen uitgekozen dan alleen enkele meubelen in onze woonkamer en keuken. We hebben ervoor gekozen om de volgende meubelen naar de meubelspuiterij in Leiden te brengen:

  • De eetkamertafel
  • De salontafel
  • De frames van de eetkamerstoelen
  • Een fauteuil
  • Het frame van ons bed
  • De nachtkastjes
  • Het frame van het bed van onze dochter
  • De deurtjes van de keukenkastjes
  • Een bijzettafeltje

Al met al dus nog een behoorlijke lijst aan meubelen en dan heb ik nog niet eens alles opgenoemd wat we bij de meubelspuiterij in Leiden hebben afgegeven. We hebben vooraf gekozen voor enkele kleuren die we graag wilden op onze meubelen en daarmee hebben we een prachtige nieuwe combinatie van kleuren in huis kunnen creëren.

Het voordeel van het spuiten van je meubelen

Wanneer je net als ons al jaren in hetzelfde interieur woont en niet het budget hebt om alle meubelen te vervangen, dan is het zeker een aanrader om eens een offerte op te vragen bij een spuiterij zoals onze meubelspuiterij in Leiden. Het feit dat je hier voor veel soorten meubelen, maar ook onderdelen van meubelen terecht kunt is echt fantastisch. Je krijgt hiermee een compleet nieuwe look terug in je eigen huis en bent verzekerd van de meubelen die je fijn vindt. Daarnaast is het erg fijn om te weten wat je allemaal kunt laten spuiten en hoe er met je dierbare spullen wordt omgegaan. Zo hadden wij bijvoorbeeld nooit gedacht over het spuiten van de deurtjes van de keukenkastjes. Toch kregen we die tip bij de meubelspuiterij in Leiden, want veel mensen denken meteen dat ze heel duur een nieuwe keuken moeten kopen wanneer ze zijn uitgekeken op de oude keuken. Maar wanneer alles nog goed is en je eigenlijk alleen een andere kleur in je huis wilt, dan is het spuiten van meubelen en in dit geval de keukenkastdeurtjes zeker een aanrader. En dat we dit samen met de andere meubelen hebben kunnen doen is uiteindelijk ook nog eens voordeliger gebleken. Wij zijn er bij ons thuis super blij mee.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.