Bedrijven en Bedrijfsleven

Dekzeilen van topkwaliteit

maandag, 12-2-2018  

Ben jij op zoek naar dekzeilen? Dan ben je bij PVC-TARP aan het juiste adres! Op hun site, pvc-tarp.com, vind je de beste dekzeilen voor de laagste prijzen. Dankzij de handige filters vind je in een handomdraai het zeil dat precies bij je past. Je doorloopt daarvoor een aantal stappen:

  • Juiste afmeting
  • Gewenste kwaliteit
  • Ideale kleur
  • Direct bestellen

Om te beginnen kies je de juiste afmeting. De site verkoopt dekzeilen van diverse groottes, er zit dus altijd wat voor je tussen! Het kleinste zeil dat je kunt bestellen is 2×3 meter. Dit zeil is te gebruiken voor het afdekken van meubilair, of voor andere kleinschalige toepassingen. Een van de grootste afdekzeilen is 15×20 meter groot. Daarmee kun je bijvoorbeeld een zwembad, of een boot afdekken. Welke afmeting je nodig hebt, is natuurlijk volledig afhankelijk van de toepassing. De zeilen komen ook in verschillende verhoudingen, zodat je ook daar voldoende keuze in hebt! Nadat je de juiste afmeting hebt gevonden, is het tijd om te kiezen tussen de verschillende soorten kwaliteit. Veel mensen denken dat het sterkste materiaal het beste is, maar dat is niet altijd het geval. Soms is het bovendien helemaal niet van belang. Als je het afdekzeil één keer gaat gebruiken, dan heb je absoluut geen PVC-600 (vrachtwagenzeil) nodig. Je kunt dan prima uit de voeten met een CV-600 (Canvas / katoen) of PE-160. (Allround afdekzeil). Laat je dus niet verleiden om afdekzeilen te kopen die je helemaal niet nodig hebt. Wil jij weten welk zeil het best aansluit bij jouw toepassing? Surf dan naar bovenstaande site en neem contact op met de klantenservice. Zij hebben ieder verhaal al eens gehoord en weten dus precies welk product jij nodig hebt om je doel te bereiken. Ze zullen daarbij altijd rekening houden met de gebruiker, maar ook met de afstand die het zeil moet afleggen. Voor internationale reizen raadt men in de regel zeil aan van hogere kwaliteit.

Afdekzeilen in allerlei kleuren

Afdekzeilen zijn beschikbaar in diverse kleuren. Daarbij kun je denken aan blauw, wit, grijs, groen, aqua of oranje. Welke kleur je kiest, is helemaal aan jou. Je kunt daar natuurlijk wel even over nadenken. Zo kun je vaak vooraf al inschatten waar het afdekzeil komt te liggen. Heb je bijvoorbeeld een blauwe vrachtwagen, dan is het niet heel moeilijk om een passend zeil uit te kiezen. De exacte tint van het zeil is soms lastig te achterhalen. Op afbeeldingen kan het er toch net iets anders uitzien dan in het echt. Soms moet je gewoon de gok wagen. Je kunt het zeil altijd retourneren als het niet aan je verwachtingen voldoet. Heb je een leuke kleur in gedachten? Surf dan snel naar pvc-tarp.com en plaats je bestelling. Staat jouw favoriete kleur niet in de lijst, wees dan niet bang. Op de site staan de meest populaire kleuren, maar de meeste dekzeilen kunnen in vrijwel iedere kleur worden geleverd. Neem snel contact op met de klantenservice om de mogelijkheden te bespreken. Zij zijn te bereiken via het contactformulier op de site, of het daarbij geplaatste telefoonnummer.

Hoeveelheid bevestigingsringen

Een laatste punt van aandacht: de hoeveelheid bevestigingsringen aan het zeil. Voor sommige toepassingen heb je veel ringen nodig, bijvoorbeeld elke 10 centimeter, terwijl je daar op andere momenten alleen maar last van hebt. Denk dus goed na over deze keuze; zo voorkom je dat je een afdekzeil koopt waar je toch niet tevreden mee bent. Via de handige filters op de site vind je snel wat je zoekt. Als je alles rustig invult, kom je er gegarandeerd uit. De beste dekzeilen koop je bij PVC-TARP!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.