Mens en gezondheid

De voedingscoach van Balans Door Voeding

zondag, 2-9-2018  

Je lichaam is het belangrijkste instrument dat je hebt. Je zult er goed voor moeten zorgen, maar door alle mogelijkheden die we tegenwoordig hebben en de weelde van voeding en producten waar we uit kunnen kiezen, is het voor veel mensen helemaal niet makkelijk om de juiste keuzes te maken. Bij veel meiden gaat het in de pubertijd al mis. Jonge en volwassen mensen zien door de bomen het bos niet en raken de balans kwijt. Ze eten dingen die niet gezond zijn, en weten niet hoe ze van die kilo’s af moeten komen. Ben je iemand die al jaren zit te worstelen met overgewicht? Dan ben je bij de voedingscoach van balansdoorvoeding.nl helemaal op het juiste adres. Een voedingscoach inschakelen om de juiste stappen te zetten naar een beter en gezonder gewicht dat past bij jouw lijf is een goede manier om een verandering in je leven tot stand te brengen. Veel mensen doen maar wat om af te vallen. Ze volgen het ene dieet na het andere, en dat werkt niet. Helemaal stoppen met het eten van bepaalde voeding zorgt er namelijk voor dat je lichaam juist uit balans raakt. Het komt je metabolisme bepaald niet ten goede. Een voedingscoach kan je helpen om weer op het rechte pad te komen en de band die je met voeding hebt ontwikkeld, niet zelden een van haat en liefde, weer te herstellen. Dat doe je door er voor te zorgen dat je op de juiste manier en met de juiste instelling weer aan de slag gaat. Een voedingscoach kan je daarbij helpen door:

  • Jouw bij te staan in het proces van afvallen;
  • Met jou in kaart te brengen wat je eetgewoonten zijn;
  • De juiste veranderingen aan te brengen in je eetgewoonten.

Voedingscoach; leren om te eten

Na jaren van mislukte pogingen om af te vallen, zijn sommige mensen echt ten einde raad. Omdat ze het ene dieet na het andere dieet hebben geprobeerd om af te vallen, is het lichaam helemaal in de war. Vaak hebben mensen voor ze een voedingscoach opzoeken dan ook geen goede stofwisseling meer en zijn ze simpelweg moe en gefrustreerd van al het diëten. De voedingscoach van Balans Door Voeding kan je alvast een heel moei feitje vertellen. Je hoeft geen honger te lijden om af te vallen. Neem dat van de voedingscoach aan. Je moet juist voldoende eten en je hebt gezond eten nodig om te functioneren. Opnieuw leren eten doe je dan ook met de hulp van de beste voedingscoach.

Tips

Alvast een paar tips. Veel mensen denken dat het slim is om bepaalde zogenaamde dikmakers te vermijden. Voedingsmiddelen die onterecht een slechte naam hebben bij veel mensen zijn vet en koolhydraten. Toch zijn beide stoffen heel erg belangrijk om in een gezond dieet op te nemen. Het is helemaal niet raadzaam om bepaalde voedingsstoffen te schrappen. Hiermee breng je namelijk je lijf niet in balans, maar precies het tegenovergestelde. Vetten zijn goed voor je, maar kies dan wel voor de juist vetten. Goede vetten zijn onverzadigde vetten die je bijvoorbeeld vindt in vette vis of avocado. Deze vetten zijn voedend voor het lichaam en sterker nog, je hebt ze zelfs nodig als je wilt afvallen. Om ervoor te zorgen dat je lichaam goed functioneert, moet je goed en gezond eten. Het aanpassen van je dieet doe je dan ook door te kijken naar de balans in je voeding en waar je die weer terug kunt brengen. De voedingscoach zal je hier bij helpen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.