Bedrijven en Bedrijfsleven

De mooiste trouwringen in Doetinchem als symbool voor de liefde

donderdag, 22-11-2018  

Als je gaat trouwen, is dat natuurlijk uniek. Je gaat ervan uit dat je maar een keer in je leven trouwt. Al weet je uiteraard nooit wat het leven precies brengt. Het is je intentie om voor altijd met iemand samen door het leven te gaan en dat vind ik iets prachtigs. En wat is er mooier dan daar een symbool voor te hebben dat de liefde kan bezegelen? Daarom zijn er trouwringen. Doetinchem, is bijvoorbeeld een stad waar veel mensen wonen en winkelen. Het komt dan ook regelmatig voor dat verloofde stellen op zoek gaan naar een juwelier voor trouwringen in Doetinchem. Niet in de laatste plaats omdat hier een geweldige juwelier te vinden is die trouwringen in Doetinchem verkoopt. Dat weet ik, aangezien ik een paar jaar geleden zelf ging trouwen en naarstig op zoek ging naar trouwringen in Doetinchem. Ik had dit nog nooit eerder gedaan, dus ik besloot om als eerste samen met mijn verloofde gewoon naar de stad te gaan om rond te lopen. En ondertussen rustig rondkijken wat we zouden tegenkomen voor ringen…

Geef het ja-woord met trouwringen uit Doetinchem van De Tijd

We wonen met heel veel plezier in Doetinchem, dus het zou helemaal geweldig zijn als we een winkel in deze stad zouden vinden waar we de ringen konden kopen. Ten eerste omdat we hier wonen scheelt dat tijd en dat is wel zo prettig in aanloop naar een huwelijk. Alles wat tijd kan besparen is dan welkom. En ten tweede vond ik het ook wel mooi om trouwringen in Doetinchem te kopen aangezien we hier ook ons ja-woord zouden geven. We besloten er een leuke dag van te maken en eerst lekker te ontbijten bij een gezellig tentje. Toen gingen we winkelen en elke keer als we een juwelier tegenkwamen, gingen we er naar binnen om te kijken wat zij zoal te bieden hadden omtrent trouwringen in Doetinchem. En ik moet zeggen dat het nog best tegenviel. Zo was er een juwelier die hele mooie sieraden had, maar die was echt ontzettend duur. Ik had een budget in gedachten en daar kon ik bij deze winkel niks voor kopen. En bij een andere zaak werden we niet heel vriendelijk behandeld. Ik wil wel kunnen genieten van een goede service bij zo’n belangrijke aankoop, dus ook dit werd hem niet. Maar gelukkig liepen we op een gegeven moment binnen bij Juwelier De Tijd en daar ben ik zo blij mee!

Maak snel een afspraak bij deze juwelier

Het is zo fijn dat we aan het einde van de middag een juwelier vonden waarbij alles klopte en waar we met zo veel plezier onze favoriete trouwringen in Doetinchem konden scoren. We werden direct zeer vriendelijk te woord gestaan en ze namen echt de tijd om naar ons te luisteren en goede suggesties aan te dragen. Dat was zo fijn, zo werd het echt een mooie herinnering. Want dit bezoek hebben we even laten bezinken en daarna gingen we terug om de ringen ook echt te kopen. Er is zo veel moois wat De Tijd te bieden heeft:

  • Veel modellen hebben maatgarantie
  • Gravure kan gratis zijn
  • Je kan zelf ringen ontwerpen
  • Ieder jaar gratis reiniging en controle

En ze hebben een enorme collectie met prachtige ringen. Als je hier niet je ideale ring vindt, dan weet ik het ook niet meer. Je kunt in ieder geval de beste hulp verwachten, ze doen er alles aan om jou je droomring te bezorgen. Ga naar juwelierdetijd.nlom te kijken wat ze te bieden hebben en maak snel een afspraak.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.