Bedrijven en Bedrijfsleven

Bekijk de klantervaringen voordat je tijdens de black friday dagen bestelt

zaterdag, 5-12-2020  

Tijdens kortingsdagen zoals black friday of de btw dagen bij MediaMarkt, is het verleidelijk om je slag te slaan. Tijdens de BTW dagen kun je alleen bij MediaMarkt terecht en dus kun je de klantervaringen van mensen die bij de MediaMarkt hebben gewinkeld er op na lezen. Het zal je niet verbazen dat deze klantervaringen niet al te best zijn voor wat betreft de service. Dat is eigenlijk ook wel te verwachten bij zo’n grote keten. Hoe groter de winkelketen, des te onoverzichtelijker het wordt en dat gaat ten koste van de service. Maar daar krijg je vaak wel voordelige prijzen voor terug. Maar het is altijd goed om eerst even de klantervaringen erop na te lezen. Dit kun je doen via 123klantervaringen.nl. Tijdens black friday is het overzicht natuurlijk helemaal ver te zoeken aangezien tal van fysieke winkels en webwinkels hun artikelen aanbieden met hoge of schijnbaar hoge kortingen. Veel van deze webwinkels zijn misschien niet zo bekend en dus het verstandig om je niet blind te staren op die riante kortingen. Kijk liever eerst even naar de klantervaringen om te ontdekken of de webwinkel wel of niet betrouwbaar is, goede service levert en daadwerkelijk beloften nakomt. Er zijn genoeg malafide webwinkels waar je producten kunt kopen met extreem hoge (onrealistische) kortingen en vaak weet je dan al dat je met oplichters te maken hebt. Toch is het geen slecht idee om dat even zeker te weten. Daarom is het een goed idee om de klantervaringen erop na te lezen via 123klantervaringen.nl. Je kunt uiteraard heel gemakkelijk voor jezelf ontdekken wat de sterke en zwakke punten zijn van een webwinkel door iets te bestellen. Dit is een zeer effectieve, maar potentieel kostbare, methode. Als de zwakke punten in de meerderheid zijn, dan wil je daar immers liever van te voren achter komen en niet als je met een defect product zit opgescheept. Daarom is het vooral bij de wat minder bekende winkel verstandig om de klantervaringen even te bekijken. Dankzij een site als 123klantervaringen.nl kost het ook weinig tijd en ben je snel op de hoogte van de voor- en nadelen van een specifieke webwinkel. Vervolgens kun je, als de klantervaringen positief zijn, met een gerust hart iets bestellen bij de desbetreffende webwinkel. Mocht je vooral negatieve recensies lezen, dan kun je misschien beter even verder kijken. Als de korting tijdens black friday bijvoorbeeld heel hoog is, maar men is vrijwel unaniem negatief over de winkel, dan kun je het beste een iets duurder product kopen bij een meer betrouwbare webwinkel. Slim winkelen begint dan ook bij 123klantervaringen.nl. 

Surf naar de site en bekijk snel de relevante klantervaringen

Via de site van 123klantervaringen.nl kun je gemakkelijk de recensies leven van de webwinkels die jij op het oog hebt. Zo kun je via de site ervaringen lezen van klanten over winkels als: 

  • Remschijf
  • Softwaresuite
  • Sliponline

Zo ben je dus snel op de hoogte van de betrouwbaarheid van zulke winkels en of ze al dan niet goede service leveren. 

Sla je slag na het bezoeken van 123klantervaringen.nl

Als je tijdens een kortingsfestijn een mooi goedkoop product hebt gevonden, check dan eerst de klantervaringen en sla daarna je slag. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.