Auto's en Motoren

Bekijk al onze occasions in Veldhoven!

maandag, 12-3-2018  

Wie op zoek is naar een andere wagen, maar daar liever niet een hele hoop geld voor wil neertellen, zou een keer moeten komen kijken naar de occasions in Veldhoven die wij u te bieden hebben. Wij zijn namelijk de mensen van Vanhestauto.nl en wij hebben u een mooi wagenpark te laten zien waar u hopelijk uw nieuwe auto zult vinden. Wij hebben een site in het leven weten te roepen waarop u al onze occasions in Veldhoven kunt bekijken. Het maakt niet uit waar u precies naar op zoek bent. Wij kunnen u helpen aan alle merken. Mocht u dus momenteel graag een Ford Fiesta willen hebben, dan helpen wij u graag verder. Wilt u liever een Opel Corsa? Ook dan kunt u altijd even komen kijken naar welke diverse modellen wij in ons aanbod hebben opgenomen. Wij heten u daarom ook van harte welkom om snel een keer onze occasions in Veldhoven te komen bekijken. U zult zien dat wij u heel veel mooie wagens te bieden hebben. Wij onderwerpen onze occasions in Veldhoven altijd aan een strenge keuring voordat wij ze aanbieden aan onze klanten. Wij willen er namelijk zeker van zijn dat er niets aan de wagen mankeert. Wij controleren de wagens daarom altijd nauwkeurig op het oliepeil, de uitlijning van de wielen en of de kilometerstand de juiste is. Mocht u graag zaken met ons willen komen doen dan raden wij u aan om een keer een kijkje te komen nemen op onze site. Het adres van onze pagina is Vanhestauto.nl. U kunt hier ook het vragenformulier invullen in het geval waarin u op zoek bent naar een speciaal type auto. Wij kunnen u dan binnen een werkdag vertellen of wij u kunnen helpen. Mochten wij deze wagen van uw voorkeur niet tussen onze occasions in Veldhoven hebben staan, dan kunnen wij ons best voor u gaan doen om er een te vinden.

Onze occasions in Veldhoven worden altijd aan een strenge keuring onderworpen

Soms zijn mensen een beetje huiverig om een tweedehands auto te kopen omdat zij niet weten of de auto wel goed is. Wij onderwerpen onze occasions in Veldhoven daarom altijd aan een strenge keuring waardoor wij u de garantie kunnen geven dat u niet langs de kant van de weg komt te staan. Mocht dit in een uitzonderlijk geval wel een keer gebeuren, dan kunt u altijd aanspraak maken op de garantie zodat wij het mankement kosteloos voor u kunnen oplossen. Bekijk daarom snel al onze occasions in Veldhoven eens op onze site Vanhestauto.nl. Ook kunt u natuurlijk altijd een keer naar onze showroom komen om te zien wat wij u allemaal te bieden hebben. Wij hebben hier namelijk al onze occasions in Veldhoven opgesteld zodat u ze eenvoudig kunt bekijken. Aarzel dus ook niet veel langer meer en kom even kijken wat wij allemaal voor u kunnen doen. Wij staan voor u klaar om u van dienst te zijn. Wij zien u daarom graag verschijnen in onze showroom in het mooie Veldhoven.

Ook voor reparaties kunt u bij ons terecht

Naast het feit dat wij onze klanten al vele jaren aan de mooiste tweedehands wagens helpen, kunt u bij ons ook terecht voor reparaties. Kortom:

  • bekijk ons aanbod tweedehands wagens op het internet of in onze showroom
  • laat onze monteurs de reparaties aan uw wagen uitvoeren
  • kom voor uw APK-keuring naar onze garage in Veldhoven

Mocht u nog vragen hebben, neem dan even contact met ons op via de mail of pleeg even een telefoontje. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.